07.06.1951. — 18.10.2013.

Darko Fijember

Darko Fijember – Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed i svekar, gospodin

DARKO FIJEMBER

blago u Gospodinu preminuo u petak, 18. X. 2013. u 63. godini života nesretnim slučajem. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u srijedu, 23. X. 2013. u 14,30 sati u krematoriju na Mirogoju. Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi sv. Marka Križevčanina na Trešnjevci.

Tugujući: supruga Štefica, sin Davor, unuk Franko, snaha Katarina te ostala tugujuća rodbina i prijatelji

Počivao u miru Božjem!

 
 
 

Oproštaj od suradnika, kolege i prijatelja

U petak, 18. listopada 2013. godine, iznenada nas je napustio naš dugogodišnji djelatnik, suradnik i prijatelj u kojeg smo se uvijek mogli pouzdati, gospodin Darko Fijember.

Od 1988. do 2009. godine bio je upravitelj tehničke službe Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Odgovornim, energičnim i ambicioznim rukovođenjem pridonio je uspješnom ostvarenju niza velikih projekata značajnih za poslovanje Dvorane. Krajem 2009. godine postao je naš producent za kongresnu djelatnost.

Neizbrisiv i dubok trag ostavio je u Dvorani i u svima nama. Nedostajat će nam u vremenu koje ćemo morati živjeti bez njega. Žalimo za svakim trenutkom koji nismo znali još bolje i ljepše proživjeti s Darkom.

S poštovanjem i tugom u srcu se opraštamo od našeg dobrog diva, gospodina Darka Fijembera.

  

  • Posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.
    Ljubav ne prestaje odlaskom, ni sjećanje vremenom.
    Naše su misli uz vas.