Mirogoj

Adresa: Mirogoj 10, 10000 Zagreb

Radno Vrijeme: Ponedjeljak – Nedjelja: 06.00 – 20.00

Kontakti: Telefon (+385 1 4696 700), Email (gradska-groblja@zg.htnet.hr)

O groblju: Mirogoj, ne samo kao groblje, posljednje počivalište naših pokojnih nego kao i “muzej na otvorenom“ spremno dočekuje svoje posjetitelje očaravajući ih svojim mirom i ljepotom. Kako bi Mirogoj blistao svakim danom svom svojom ljepotom, djelatnici Gradski groblja svakodnevno se brinu za ljepotu i uređenost groblja u cijelosti, održavajući parkove, cvijetnjake, drveće, prilazne aleje…

Kako bi korisnicima naših usluga pružili što ugodnije prostorije za ugovaranje istih, izvršili smo preseljenje stručnih službi u zgradu odarnice i mrtvačnice (ulaza sa bočne strane) na Mirogoju. Obnovom radnih prostorija, našim korisnicima koji dolaze ugovarati usluge, osigurane su adekvatne čekaonice a za red prijema korisnika usluga kod referenata, ovisno o usluzi koju korisnik potražuje, postavljeni su “redomati“.

S ciljem poboljšanja kvalitete naših usluga, uvedeni su “elektromobili“. Dosadašnji način prijevoza pokojnika i vijenaca sa odra do grobnog mjesta pomoću kolica, zamijenjen je specijalno dizajniranim i prilagođenim vozilima “elektromobilima“ koji svojim izgledom daju dodatnu uzvišenost prilikom samog sprovoda.

Dodatne informacije: S Kaptola voze autobusne linije:
106 Kaptol-Mirogoj-Krematorij
226 Kaptol-Remete-Svetice

Pogledajte tlocrt STAROG dijela groblja klikom OVDJE
Pogledajte tlocrt NOVOG dijela groblja klikom OVDJE

Fotogalerija: