Stanka i Boris Foscarini

Boris i Stanka Foscarini
STANKA FOSCARINI ROĐ.ROŽIĆ
17.02.1931 – 22.03.2016

BORIS FOSCARINI
21.07.1930 – 05.03.2016

Više od šest desetljeća oni su živili ljubav i širili vjeru u ljubav koja pobjeđuje sve… Sad ponovno na nebeskim livadama žive svoju ljubav…

STANKA I BORIS FOSCARINI

Mjesec dana od prelaska u vječne nebeske poljane Borisa i pola mjeseca kako mu se pridružila njegova Stanka.
Mi koji ih u srcu nosimo i ljubav njihovu osjećamo želimo i na ovaj način izraziti našu zahvalnost svima koji su se na bilo koji način oprostili od naših najmilijih.

Zahvaljujemo se svim stanovnicima Reica ulice gdje je Boris odrastao… Svima iz kluba Lučica Spinut koji ga ispratiše… Svima koji su s njim dijelili radosti i boli.

Posebna zahvala župniku i prijatelju don Juri na riječima ljubavi i poštovanja. Svim svećenicima franjevačkog samostana sv. Josipa župe Svete obitelji u Splitu.

Časnim sestrama iz samostana sv. Vinka veliko hvala što su Borisa i Stanku pjesmom i molitvom ispratili u vječni život.

Od srca iskreno veliko hvala predsjedniku ZO HDZ SDZ gosp. Anti Sanaderu i tajniku Anti Mihanoviću i svima iz županije što su nazočili ispraćaju i pružili nam ruku pomoći i sućuti.

Veliko hvala GO HDZ SPLIT i predsjedniku gosp. Petru Škoriću i tajniku Tomislavu Prljeviću i svim predsjednicima TO HDZ SPLIT… Hvala svim članovima i posebno članicama ZZKZ HDZ SPLIT na izrazima sućuti, ispraćaju i potpori.

Još jednom svima i svakom pojedinačno veliko hvala na svakoj lijepoj riječi, na svom cvijeću koje poslaste i pisanim sućutima.

LJUBAV JE VJEČNA I NIKAD NEUMIRE SAMO PRELAZI IZ JEDNOG BIVSTVOVANJA U DRUGO!
VOLIMO VAS!

Silvana i Pave Cukrov s obitelji

  • Dragi moji, počivali u miru, nema dana da vas se ne sjetim. Mama nadam se da s didom slavite njegov rođendan! Volim te zauvijek ❤️

    Ivana Bakula - 21/07/2022
  • Posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.
    Ljubav ne prestaje odlaskom, ni sjećanje vremenom.
    Naše su misli uz vas.