Vidović Ivica
1942. — 2021.
Ivica Vidović

Ivica Vidović, Jedan od doajena marketinške industrije u Hrvatskoj i dugogodišnji predsjednik Uprave agencije McCann Erickson Hrvatska, iznenada je umro u petak u 79. godini.

Njegov doprinos modernoj marketinškoj industriji u Hrvatskoj ostat će zabilježen kroz doprinos ili autorstvo u brojnim projektima, a oni na koje je on posebno bio ponosan, osim svoje agencije McCann Erickson, bila su dva koautorstva s arhitektom Brankom Silađinom Hrvatskog paviljona na Svjetskoj izložbi EXPO 1998. u Lisabonu i 2000. u Hannoveru.

U industriji prepoznatljiv autoritet, u McCannu Ericksonu sve do odlaska u mirovinu 2014. godine poštovan kao čovjek, mentor, kolega.
Iako u mirovini do posljednjeg dana, sudjelovao je aktivno i svojim velikim iskustvom doprinosio u humanitarnim projektima njegova Lions kluba Zagreb, čiji je bio jedan od utemeljitelja prije 30 godina.

Njegov odlazak ostavit će veliku prazninu ponajprije u njegovoj obitelji, ali jednako tako u srcima brojnih prijatelja i članova sveukupne zajednice koji su ga poznavali, ističu iz udruge.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 20. srpnja u 11:40 na zagrebačkom groblju Mirogoj

  • Posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.
    Ljubav ne prestaje odlaskom, ni sjećanje vremenom.
    Naše su misli i molitve sa vama.